Direct een taxi bestellen:

06-488549250162-856428

 

Zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer? Taxi Dongemond verzorgt zowel zakelijk vervoer als pakketdiensten. Een goede service en professionaliteit vinden wij zeer belangrijk. U kunt bij Taxi Dongemond altijd rekenen op een representatieve auto en chauffeur. Daarnaast is ook uw comfort belangrijk, daarom rijden we een Mercedes Benz E-klasse 300cdi bleutec hybrid, een luxe auto die voldoet aan de milieu-eisen en elektrisch ondersteund is.

Heeft u een zakelijke afspraak met meerdere personen of een bedrijfsuitje? Dan is ook dit voor ons geen enkel probleem. Daarnaast kunnen we u of uw zakenrelaties ook naar het vliegveld brengen. Voor zakelijke klanten werken we ook op factuur.

Waarom kiezen voor zakelijk vervoer door Taxi Dongemond?

U wordt op een comfortabele manier van A naar B vervoerd. Terwijl u op een rustige manier vervoerd wordt, kunt u nog even uw papieren doornemen of op uw laptop verder werken. U hoeft zich niet druk te maken over tijd en navigatie, wij zorgen dat u op tijd en op een fijne manier op de goede locatie arriveert. Bovendien kunnen we een schatting van de kosten maken zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.

Pakketdiensten

Heeft u een pakketje of belangrijke brief die met spoed bij een klant of partner bezorgd moet worden? Maak dan gebruik van onze pakketdienst. Wij werken snel en betrouwbaar.